KlinkQ


KlinkQ is opgericht door 4 mannen die enige tijd geleden tegelijk begonnen aan de verbouwing van hun huis. Alle 4 houden ze van een industriële en robuuste uitstraling. En hoe creëer je dit gevoel beter dan met een stalen deur en een cinewall? KlinkQ produceert stalen deuren, staal look houten deuren en maakt prachtige cinewalls op maat. Arkemedia heeft het gehele concept mogen uitwerken van logo tot aan huisstijl en website.

BEKIJKEN

Wall of Wall Art


Wall of Wall Art is een webshop gespecialiseerd in wanddecoratie en glasschilderijen met honderden unieke designs. Arkemedia heeft de brand van A tot Z mogen opzetten van website en logo tot aan de mockups op de productpagina's.

BEKIJKEN

Adtcollections


ADT Collection is een groothandel in woonaccessoires en decoratie waar je meer dan 1.000 artikelen kunt vinden die passen bij elk interieur. Van kunstbloemen vazen, potten, spiegels, posters of schilderijen tot aan tafels en stoelen, ADT Collection heeft het allemaal.

BEKIJKEN

Bizzpower


Bizzpower bestaat uit een gemotiveerde groep energieadviseurs en specialisten op het gebied van telefoonzaken. Het bedrijf stelt ondernemers in staat hun vaste lasten te drukken door middel van een goed strategisch en tactisch inkoopbeleid.

BEKIJKEN

The Focus Group


The Focus Group is een callcenter gespecialiseerd in direct sales en telemarketing. De organisatie positioneert zich als een sterk en ervaren bedrijf met een "get-it-done" mentaliteit, dus hebben we gekozen voor lettertypen met een sterk karakter, donkere kleuren en strakke lijnen in het design.

BEKIJKEN

Tariefcoach


Tariefcoach is een zakelijk collectief voor de inkoop van energie. Het bedrijf stapt als collectief naar energieleveranciers om gunstige tarieven af te dingen.

BEKIJKEN

Brokersplace


Brokersplace is een marktplaats en veilingsplatform voor B2B aanbiedingen. Het bedrijf werkt samen met WeMarket voor het faciliteren van de veilingen. Er zit een advertentiesysteem ingebouwd voor betaalde "spotlight" veilingen welke kunnen worden uitgelicht.

BEKIJKEN

Automunt


Automunt is een platform voor het (terug) leasen van zakelijke bedrijfsauto's. Automunt stelt bedrijfskapitaal beschikbaar voor ondernemers welke een koerswijziging of doorstart willen financieren door middel van het overkopen en terug leasen van bedrijfsauto's.

BEKIJKEN

Retail Plus


Retail Plus is een platform waar de verkoop van energiecontracten beschikbaar word gesteld voor retailers. Voor Retail Plus hebben wij de gehele merkstrategie, merkidentiteit, logo ontwerp, web design en marketing mogen doen.

BEKIJKEN

Direct Minds


Direct Minds is een callcenter gespecialiseerd in direct sales en telemarketing. De organisatie positioneert zich als een jong en energiek bedrijf met een go-getter mentaliteit, dus hebben we gekozen voor lettertypen met een sterk karakter, felle kleuren en strakke lijnen in het design.

BEKIJKEN

Paper Chaser


Paper Chaser is een sales en marketing organisatie uit Rotterdam welke op zoek waren naar een website om in te zetten bij personeelswerving. Een "wolf of wallstreet-" esque uitstraling met een gezonde dosis commerciele zelfvertrouwen was de insteek van het project.

BEKIJKEN

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Elk project is uniek, en komt met unieke uitdagingen. Wij houden van uitdagingen en willen u er graag bij helpen. Laat hieronder uw gegevens achter voor een gratis vrijblijvend adviesgesprek op maat.
Adviesgesprek aanvragen