Waarom is design zo belangrijk?

Design draait om het plaatsen van de juiste tekst, afbeeldingen en pictogrammen op de goede plekken. Het is zowel letterlijk als figuurlijk het visitekaartje naar uw klant; dit is wat de klant als eerste ziet en blijft zien tijdens zijn persoonlijke customer journey. Bij Arkemedia vinden wij design één van de topprioriteiten. Dit is mede omdat een bedrijf kan vallen of opstaan met een goed doorgevoerd design. Wanneer we spreken over design, spreken we eigenlijk over wat de klant ziet van begin tot eind wanneer zij in contact komen met uw bedrijf of merk. 

Breng alles binnen uw bedrijf samen in slechts 3 stappen

  1. Een bedrijf is eigenlijk nergens zonder een goed logo. Dit kan een relatief simpel logo zijn, of een logo waar iets meer denkwerk achter verschuilt. Echter moet het logo te allen tijde omvatten waar uw bedrijf voor staat. Dit gaan we samen met uw realiseren door de juiste kleuren, lettertypes en stijlen te combineren tot het perfecte logo. Dit logo wordt vervolgens overal ingezet. Ook op de website. 
  2. De website dient niet alleen overeen te komen met de gekozen stijl van het logo, maar is bij voorkeur ook dusdanig ingericht dat de klant geen problemen ervaart tijdens het bezoek aan de website. Denk hierbij aan de indeling van de webpagina’s, de plaatsing van knoppen en het gebruik van de juiste informatie. De reis die de websitebezoeker door uw website maakt kan het verschil maken tussen een drop-out of een nieuwe klant. Wij kunnen u helpen om de website precies zo op te richten dat u de meeste kans op nieuwe klanten aantrekken krijgt. Uw website is nou éénmaal één van de figuurlijke visitekaartjes van uw bedrijf. 
  3. Ook het letterlijke visitekaartje kan en mag absoluut niet ontbreken. Dit is dan ook een stap die wij erg serieus nemen. Een visitekaartje is een fysieke uitnodiging die je in persoon overhandigd. Iets waar je dus trots op wilt zijn om af te mogen geven aan een (potentiële) klant. Wij zorgen er met het juiste design voor dat er slechts één oogopslag nodig is om te begrijpen wat uw bedrijf doet en om de juiste sfeer te waarborgen. 

Verhoog de productiviteit met overeenkomende reclame uitingen

Wanneer deze drie stappen zijn afgerond is het tijd om het design te verwerken in alle reclame uitingen. Dit zorgt voor continuïteit en continuïteit in de communicatie brengt vertrouwen en herkenbaarheid met zich mee. Naast deze klantvoordelen gaat u ook een zekere tijdsbesparing ervaren bij het creëren van de benodigde content. Het standaard design heeft enkel nog maar een originele invulling nodig. Met het opstellen van een sterk design ontvangt u dus een verhoging in de productiviteit, een groeiend vertrouwen vanuit de klant en een betere customer journey ervaring voor een lange tijd. Nu investeren, jaren profiteren! 

Uw eigen design ook met deze 3 stappen naar een hoger niveau tillen?

Heeft u twijfels over uw huidige design of zou u graag een ontwikkeling willen doorgaan en samen tot een nieuw design willen komen? Wij helpen u van A tot Z in dit proces. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.